Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KMDancen talviloman workshopit

Lisätty 19.01.2018

Tanssikoulu KMDance järjestää talvilomaviikolla kolme workshoppia huippuopettajien johdolla. Workshopit ovat kaikille avoimia ja taso määräytyy ilmoittautuneiden oppilaiden mukaan.  Hinnat: 15 € / workshop tai yhteishintaan 40 € kaikki kolme workshoppia. 

 

Ti 20.2. klo 18.00-19.30 Urban Contemporary Fusion by Julia Nurmio

Ke 21.2. klo 18.00-19.15 Solo Salsa by José Mesa

Ke 21.2. klo 19.15-20.30 Reggaeton by Josè Mesa 

 

Ilmoittaudu mukaan talviloman workshopeille sähköpostilla toimisto@kmdance.fi!

Ti 20.2. klo 18.00-19.30 Urban Contemporary Fusion / Julia Nurmio

 

Julian Urban Contemporary Fusion -workshopissa nykytanssin kokonaisvaltainen kehon käyttö kohtaa elementtejä katutanssilajeista tekniikoita ja tyylejä yhdistämällä. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia ja fraaseja, sekä koreografiaa. Tunti on fyysinen ja lattiatekniikka on iso osa tuntia. Tunnille tarvitset avoimen mielen ja halutessasi kengät. Tervetuloa!

 

Julia Nurmio on tanssinut pienestä pitäen ja aikuisiällä kouluttautunut tanssialalle mm. Pariisissa ja Tukholmassa. Julia on vuosien varrella kerryttänyt kokemusta lukuisista eri tanssilajeista. Enimmäkseen Julia työskentelee nykytanssin ja katutanssilajien parissa opettaen, tanssien ja koreografioiden.

 

 

Ke 21.2. klo 18.00-19.15 Solo Salsa ja klo 19.15-20.30 Reggaeton / José Mesa

 

Josén Solo Salsa -workshop tarjoaa oppilaille annoksen iloista, vauhdikasta kuubalaista salsaa rytmikkään ja mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Tunti sopii kaikentasoisille tanssijoille, mutta salsan perusaskel on hyvä olla jo hallussa. Tunnilla tanssitaan ilman paria.

 

Josén Reggaeton-workshopissa sukelletaan monipuolisen ja rytmikkään vartalonkäytön maailmaan ja tehdään koreografiaa - tunti sopii kaikille reggaetoniin hurahtaneille ikään ja tason katsomatta!

 

José Mesa on opiskellut folklore- ja populaaritansseja Escuela Conjunto Folklorico Nacional de Cubassa sekä Escuela Narciso Medinassa nykytanssia. José on kerännyt kokemusta ammattitanssijana mm. Compañia de Danzas Tradicionales de Cuba JJ -ryhmässä. José on opettanut mm. salsaa, reggaetonia, cha-cha-chata, mamboa ja rumbaa useiden vuosien ajan. Hän on innokas ja energinen opettaja, ja tahtoo välittää oppilailleen samaa tanssin iloa kuin mitä tanssi hänelle antaa.

 

Hinnat: 15 € / workshop tai yhteishintaan 40 € kaikki kolme workshoppia. Kurssimaksut laskutetaan osallistujilta erikseen.

 

Ilmoittautumiset sähköpostilla toimisto@kmdance.fi! Otathan huomioon, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuneita jollekin workshopille ei ole riittävästi 19.2. mennessä, joudutaan se perumaan.