Hinnasto

Kausimaksu maksetaan ensisijaisesti kertamaksuna verkkokaupassamme. Kausimaksu tulee olla maksettuna lukukauden kahden ensimmäisen viikon aikana. Tarkka määräpäivä ilmoitetaan aina kunkin lukukauden ensimmäisessä oppilaskirjeessä. Mikäli haluat maksaa kausimaksun laskulla tai jaksoittain, tulee tästä tehdä erillinen pyyntö toimistolle. Voit myös maksaa tanssitunteja osittain tai kokonaan ePassi/Smartum-liikuntaseteleillä tai -saldolla.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tanssikoulu KMDance pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Viikkotuntien hinnat

Lukuvuoteen (lv) kuuluu kaksi lukukautta: syyslukukausi (16 vk) ja kevätlukukausi (16 vk). Hinnat on merkitty lukukausittain (lk).

 • Kokeilukerta10 € / krt
 • Viikkotunti 45 min180 € / lk
 • Viikkotunti 60 min195 € / lk
 • Viikkotunti 75 min220 € / lk

Alennukset

Kahdessa viikkotunnissa on huomioidaan alennus 10 % ja kolmessa tai useammassa viikkotunnissa 15 %. Mikäli oppilas valitsee tunteja eri kategoriasta maksetaan lisätunti edullisemman tunnin mukaan. Jos esimerkiksi haluat ilmoittautua kahdelle viikkotunnille joista toinen on kestoltaan 60min ja toinen 45min on kausimaksusi hinta 195 € + 162 € eli yhteensä 357 €. Jos taas esimerkiksi haluat ilmoittautua kolmelle 60 minuutin pituiselle viikkotunnille on kausimaksusi hinta 195 € + 176 € + 166 € eli yhteensä 537 € jne.

 • Toinen viikkotunti-10 %
 • Kolmas tai useampi viikkotunti-15%

Perhealennus: Perhealennus annetaan, mikäli samasta taloudesta viikkotunneille osallistuu yksi tai useampi perheenjäsen. Alennus vähennetään kunkin perheenjäsenen perusviikkotuntien kausimaksun loppusummasta.  Käytä verkkokaupassa alennuskoodia PERHE5.

Dance Mom -alennus: KMDancen koulutus- ja intensiiviryhmien vanhemmat tanssivat edullisemmin! Tarjoamme EK- ja intensiiviryhmien vanhemmille viikkotunnit hintaan 100 € / lukukausi. Huom! Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 • Perhealennus-5%
 • Dance Mom -tuntihinta100 € / lk

Huom! Alennukset eivät koske EK- ja intensiiviryhmien kausi- tai lisätuntihintoja, muodostelma- tai pienryhmäkoreografioita.

EK- ja intensiiviryhmien hinnat

EK- ja intensiiviryhmien kausimaksuun sisältyy ryhmästä riippuen 1-3 oppituntia viikossa.  Huomaathan, että kilpailujen/katselmusten osallistumismaksut, esiintymisasut sekä mahdolliset matkakustannukset eivät sisälly kausimaksuihin. EK- ja intensiiviryhmien hintoja ei voi myöskään yhdistää alennuksiin (lisätunnit, perhealennus), sillä niissä on jo huomioitu alennus usemmasta tunnista. Hinnat on ilmoitettu lukukausittain. Lukukausimaksu maksetaan kahdesti lukuvuodessa.

 • INT Reggaeton Mangos240 €
 • INT Las Dulces220 €
 • INT Elenia330 € / lk
 • EK-ryhmä KMDance Illusion450 € / lk
 • EK-ryhmä KMDance Mystic480 € / lk

EK-ryhmäläisten kausimaksuun lisätään kisa-asumaksu 50 € / lukukausi. EK- ja intensiiviryhmien oppilaat voivat lisäksi valita lisätunteja tanssikoulun muusta tuntitarjonnasta alennettuun hintaan. (yhteensä 100 € / lukuvuosi)

 • Yksi lisätunti+100 €
 • Kaksi lisätuntia+170 €
 • Lisätunti Anytime - tanssi niin paljon kuin haluat+220 € / lk
 • Pienryhmäkoreografia300 € / lv

Maksukäytännöt

Kausimaksu maksetaan ensisijaisesti tanssikoulun verkkokaupassa kauden kahden ensimmäisen viikon aikana. Muista maksukäytännöistä sovitaan erikseen toimiston kanssa. 

Maksu verkkokaupassa

Kausimaksu maksetaan ensisijaisesti kertamaksuna verkkokaupassamme. Kausimaksu tulee olla maksettuna lukukauden kahden ensimmäisen viikon aikana. Tarkka määräpäivä ilmoitetaan aina kunkin lukukauden ensimmäisessä oppilaskirjeessä.

Maksu laskulla

Mikäli haluat maksaa kausimaksun laskulla, tulee sinun lähettää tästä pyyntö toimistolle. Tällöin laskun loppusummaan lisätään laskutuslisä 5 euroa. Laskujen maksuehtona sovelletaan 14 vuorokautta.

Maksu kolmessa erässä

Voit myös niin halutessasi maksaa kausimaksun laskulla jaksoissa. Tällöin laskun kokonaissumma jaetaan kolmeen osaan. Perimme kustakin lähetetystä laskusta laskutuslisän 5 euroa. Laskujen maksuehtona sovelletaan 14 vuorokautta.

Muut maksuvälineet

Meillä voit maksaa tanssituntien kausimaksut myös Sporttipassilla ja Virike Eazybreak tai Smartum-seteleillä. Ilmoitathan toimistolle etukäteen, mikäli haluat maksaa tanssitunteja osittain tai kokonaan muulla maksutavalla. Luethan tarkemmat säännöt ja käyttöehdot palveluntarjoajan kotisivuilta.