Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ilmoittaudu mukaan tunneille!

Kauden tuntitarjonta julkaistaan tanssikoulun nettisivuilla. Tunneille on rajattu määrä paikkoja ja voit ilmoittautua niille tunneille, joilla on vielä tilaa. KMDancen EK-ryhmiin haetaan erillisellä pääsykokeella. Mikäli et ole varma mikä tunti on sinulle sopiva, voit olla yhteydessä toimistoon.

Voit ilmoittautua mukaan tunneille alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen toimisto@kmdance.fiLomakkeeseen merkattava tanssitunnin numero löytyy tunnin tietojen lopusta (esim. L01). Lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen voit osallistua kyseiselle tunnille, vaikka toimisto ei olisi vielä ehtinyt lähettää vahvistusta. Tunneille voi ilmoittautua myös kesken kauden mikäli kyseisellä tunnilla on tilaa.

Ilmoittautuminen on sitova, kun ilmoittautumislomake on lähetetty. Ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti lukuvuoden loppuun, ellei sitä sääntöjen mukaisesti peruta ennen seuraavan laskutuskauden alkamista. Laskutuskausia on kaksi syys- ja kevätkausi. Kevätkauden osallistuminen tulee peruuttaa viimeistään 15.12. Kesäkauden tunneille ilmoittaudutaan erikseen. Lue tarkemmat ohjeet tanssikoulun säännöistä. Tanssituntien lukukausihinnat ja maksuohjeet löydät hinnastosta>>. 

Ilmoittautumislomake

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.