Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tanssikoulu KMDancen säännöt

1§ Ilmoittautuminen

1.1 Tanssikoulu KMDancen tunneille oppilas ilmoittautuu kirjallisesti, joko sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen toimisto@kmdance.fi

1.2 Ilmoittautuminen on sitova, kun ilmoittautumislomake on lähetetty. Ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti lukuvuoden loppuun, ellei sitä sääntöjen mukaisesti peruuta ennen seuraavan laskutuskauden alkamista.

1.3 Kesäkauden tunneille ilmoittaudutaan erikseen, eikä ilmoittautuminen jatku kesäkauden päättymisen jälkeen.

1.4 Oppilas voi käydä kokeilutunnilla suorittamalla kokeilukertamaksun etukäteen. Kokeilukertamaksu voidaan vähentää kausimaksusta, mikäli oppilas ilmoittautuu tunneille kokeilukerran jälkeen.

 

2§ Maksut

2.1 Oppilas maksaa

  • maksut tunneista, joille hän on ilmoittautunut. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden, ellei lopettamisilmoitusta tehdä kirjallisesti toimistolle sääntöjen 4§ mukaisesti.

  • viivästyneestä maksusta perittävän viivästyskoron ja maksumuistutusmaksun

  • maksujen joutuessa perintään asianomaiset toimiston kulut sekä voimassa olevan viivästyskoron

2.2 Kausimaksu maksetaan ensisijaisesti kertamaksuna verkkokaupassamme. Kausimaksu tulee olla maksettuna kauden kahden ensimmäisen viikon aikana.  Oppilas on vastuussa siitä, että maksu suoritetaan oikein. Tanssikoulu korjaa mahdollisen virheellisen maksun verkkokaupassa ja tarvittaessa lähettää puuttuvasta osasta laskun, johon lisätään myös laskutuslisä 5 euroa.

2.3 Laskun voi erillisestä pyynnöstä toimistolle maksaa kausimaksun laskulla tai jaksoittain. Jaksoittain maksavan kausimaksu jaetaan kolmeen osaan. Pyyntö tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla. Laskut lähetetään sähköpostilla oppilaan antamaan sähköpostiosoitteeseen ja alle 18-vuotiaiden huoltajan sähköpostiin. Kustakin laskusta peritään laskutuslisä 5 euroa. Virheellisesti maksettu lasku katsotaan myöhästyneeksi. Myöhästyneet maksut siirtyvät automaattisesti perintään. Perinnästä vastaa Svea Perintä Oy.

 

3§ Poissaolojen hyvitys

3.1 Tanssikoulu antaa oppilaalle mahdollisuuden tilapäisten poissaolojen hyvitykseen etu- tai jälkikäteen lukujärjestyksen mukaisilla tunneilla.

3.2  Hyvitysoikeus on voimassa kahden kuukauden ajan poissaolosta. Leireihin ja tiiviskursseihin ei sisälly hyvitysoikeutta.

3.3 Lomapäivien tunteja tai tanssikoulun puolesta peruutettuja tunteja ei voi hyvittää vaan ne huomioidaan aina kauden pituudessa.

3.4 Oppilas ilmoittaa tuntien hyvittämisestä etukäteen toimistolle. Syys- tai kevätkauden tunteja ei ole mahdollista hyvittää kesäkaudella.

3.5 Hyvitysoikeus raukeaa, mikäli oppilas on peruuttanut kaikki tuntinsa. Tilapäisiä poissaoloja ei hyvitetä oppilasmaksuissa, vaan oppilas käy hyvitystunnilla. Pitkäaikaisia poissaoloja voidaan hyvittää maksuissa lääkärintodistusta vastaan.

 

4§ Ilmoittautumisen peruuttaminen

4.1 Ilmoittautumisen peruutus tehdään aina kirjallisena toimistolle sähköpostitse tai kirjeellä. Opettajat eivät ota vastaan peruutusilmoituksia.

4.2 Ilmoittautumista ei voi peruuttaa kesken kauden ilman lääkärintodistusta.

4.3 Kevätkaudelle osallistuminen tulee peruuttaa viimeistään 15.12. peruutussääntöjen mukaisesti.

 

 

5§ Yleistä

5.1 Tanssitunnin pituus on 30 min/ 45 min/ 60 min / 90min sisältäen läsnäolotarkastuksen

5.2 Tanssitunneille on tultava ajoissa ja tapaturmien välttämiseksi opettaja voi kieltää myöhästyneeltä oppilaalta pääsyn tunnille

5.3 Opettajan vastuu oppilaasta rajoittuu tuntiaikaan. Tanssikoulu ei ole vakuuttanut oppilaita vaan oppilas saa tapaturmasuojan ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Tanssikoulu ei myöskään vastaa tanssikoulun tiloihin jätetyistä tavaroista.

5.4 Tanssikoulu KMDancella on oikeus käyttää tunneilla ja oppilasnäytöksissä kuvaamaansa materiaalia tanssikoulun kotisivuilla ja esitteissä sekä sosiaalisessa mediassa. Kaikki julkaisemamme materiaali on tarkoin valittua emmekä julkaise sopimatonta materiaalia missään muodossa.

 

7§ Muutosoikeus

7.1 Tanssikoululla on oikeus tilapäisiin ja pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin.

7.2 Tanssikoululla on oikeus listahintojen muutoksiin ilmoittamalla siitä vähintään 4 viikkoa ennen uuden kauden alkua.

 

8§ Oppilas- ja markkinointirekisteri

8.1 Tanssikoulu KMDancen oppilas- ja markkinointirekisteriä käytetään luottamuksellisesti laskutuksessa, oppilasasioissa ja Tanssikoulu KMDancen markkinoinnissa. Rekisterissä olevalla on oikeus tarkistaa tietonsa ja korjata niitä. Tietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarkoituksenmukaista ja rekisterissä olevalla on oikeus pyytää tietojensa poistamista rekisteristä pysyvästi mikäli hän ei ole enää tanssikoulun aktiivinen asiakas.

8.2 Tanssikoulullamme on oikeus käyttää näytöksissä sekä esiintymisissä otettuja kuvia. Tanssikoulu voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa, markkinoinnissa ja nettisivuilla. Ilmoita kirjallisesti toimistoomme, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön.

 

Espoossa 1.2.2018 Tanssikoulu KMDance Oy