Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KMDancen kesäleireillä pidetään hauskaa tanssien ja ulkoillen!

Tanssikoulu KMDance järjestää kesäleirejä lapsille ja nuorille.  Leirillä tutustutaan eri tanssilajeihin ja vietetään aikaa yhdessä liikkuen. Tanssin lisäksi leiriviikkoon sisältyy runsaasti oheisliikuntaa ja ulkoilua. Leireillä opetellaan myös luomaan omia soolo-, duo- ja ryhmäesityksiä, jotka esitetään leirin päätteeksi vanhemmille ja ystäville. Pääasiana on pitää ikimuistoinen leiriviikko!

 

Leirit järjestetään Tanssikoulu KMDancen tiloissa Espoossa osoitteessa Fallåker 1c.

 

Tanssikoulu KMDancen kesän 2018 tanssileirit järjestetään seuraavasti:

 

Lasten tanssiva kesäleiri 7-12-vuotiaille (LEIRI1)

Tanssikoulu KMDance järjestää kesäkuussa 4.-8.6. tanssileirin 7-12-vuotiaille tanssinharrastajille ja uusille tanssista kiinnostuneille oppilaille! Leirillä on ohjelmaa päivittäin klo 9.00-15.30, mutta ovet aukeavat jo klo 8.15 ja paikalla voi olla klo 16.30 saakka.

 

Tanssileirillä treenataan mm. showtanssia, jazzia, hip hoppia, nykytanssia, reggaetonia, akrobatiaa ja luovaa tanssia. Tanssin lisäksi leiriviikkoon sisältyy runsaasti oheisliikuntaa, ulkoilua ja retki. Leiri huipentuu tanssiesitykseen, jossa leiriläiset esittävät itse koreografioimiaan soolo-, duo- ja ryhmäesityksiä. 

 

Ohjaajina leirillä toimivat tanssikoulun tutut opettajat Kati Hallio, Mia Nummila ja Henna Räsänen.

 

Lasten tanssivalla kesäleirillä osallistujilta ei vaadita aiempaa kokemusta tanssista vaan mukaan voi tulla kuka vaan!

 

Ajankohta: 4.6.-8.6. klo 9.00-15.30 (ovet aukeaa joka päivä 8.30 ja paikalla saa olla klo 16.30 asti)

Paikka: Tanssikoulu KMDance, Fallåker 1 c 02740 Espoo

Hinta 200€ (sis. päivittäisen lounaan)

 

Nuorten tanssileiri yli 12-vuotiaille (LEIRI2)

Tanssikoulu KMDance järjestää kesäkuussa 11.-15.6. nuorten tanssileirin yli 12-vuotiaille! Leirillä on ohjelmaa päivittäin klo 9.00-15.30, mutta ovet aukeaa jo klo 8.15 ja paikalla voi olla klo 16.30 saakka.

 

Nuorten tanssileirillä päästään kokeilemaan monipuolisesti eri tanssilajeja kuten showtanssia, lyrical jazzia, hip hoppia, balettia, nykytanssia, commercial dancea, reggaetonia, akrobatiaa ja luovaa tanssia. Leirillä keskitytään erityisesti tanssin teknisen ja ilmaisullisen osaamisen kehittämiseen. Opettelemme myös omien koreografioiden rakentamista ja suunnittelua. Leiri huipentuu tanssiesitykseen, jossa leiriläiset esittävät itse koreografioimiaan soolo-, duo- ja ryhmäesityksiä.

 

Ohjaajina leireillä toimivat tanssikoulun tuttujen opettajien Kati Hallion, Mia Nummilan ja Henna Räsäsen lisäksi myös vieraileva opettaja Tiia Kerttula.  Nuorten tanssileirille osallistuville suositellaan aiempaa tanssitaustaa tai kokemusta jostain vastaavasta lajista kuten voimistelu tai luistelu. 

 

Ajankohta: 11.6.-15.6.  klo 9.00-15.30  (ovet aukeaa joka päivä klo 8.30 ja paikalla saa olla klo 16.30 asti)

Paikka: Tanssikoulu KMDance, Fallåker 1 c 02740 Espoo

Hinta 220€ (sis. päivittäisen lounaan)

 

Ilmoittautuminen kesäleireille on alkanut! Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla. Paikkoja on rajoitetusti.