Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tule mukaan tanssimaan KMDancelle!

Tanssikoulu KMDance tarjoaa erilaisia ja eritasoisia tunteja kahdessa eri toimipisteessä Pohjois-Espoossa, KMDancen omassa tanssisalissa (Fallåker 1, Bemböle) sekä Aurorakodilla (Auroranmäki 6, Järvenperä). 

 

Tanssikoulu KMDancen lukkarista löytyy mm. show-, reggaeton-, hip hop-, commercial- ja contemporarytunteja sekä lastentanssia. Ryhmiä on kaiken ikäisille aina kolmevuotiaasta +25-vuotiaiden tunteihin ja tasovaihtoehtoina alkeet, perustaso ja edistyneet. Innokkaimmille tanssin harrastajille meillä on lisäksi intensiivi ja koulutusryhmät.

 

Ikärajat ryhmiin ovat suosituksia, voit kysyä toimistolta apua ryhmävalinnasta.

 

Intensiiviryhmät

Tanssikoulussamme toimii kolme intensiiviryhmää: Reggaeton Mangos (reggaeton), Las Dulces (salsa & reggaeton) ja FLASH (show ja commercial dance). Ryhmät on tarkoitettu esiintymisestä kiinnostuneille oppilaille, jotka haluavat treenata hyvässä porukassa ja intensiivisemmin kuin perustunneilla. Ryhmät osallistuvat erilaisiin esiintymisiin kuten katselmuksiin tai kisoihin kauden aikana. Lue lisää ryhmistä täältä >>

 

EK-ryhmät

Tanssikoulu KMDancella harjoittelee syksystä 2017 lähtien neljä showtanssin erityiskoulutusryhmää, jotka edustavat tanssikoulua eri tanssikatselmuksissa, -kilpailuissa ja muissa tapahtumissa. EK-ryhmät harjoittelevat ikäryhmästä riippuen 2-3 kertaa viikossa omana ryhmänään ja ryhmien oppilaita kannustetaan lisäksi valitsemaan lisätunteja tanssikoulun muusta tuntitarjonnasta.

 

EK-ryhmäläiset voivat lisäksi hakea pien- ja muodostelmakisaryhmiin sekä osallistua omat tanssit -koreografiatunnille, jossa valmistellaan soolo- ja duokoreografioita. Lue lisää koulutusryhmistä täältä>>

 

Syyslukukauden lukujärjestyksen löydät täältä >>

 

Voit ilmoittautua mukaan ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse toimisto@kmdance.fi. Huomaathan, että tunneille on rajattu määrä paikkoja.