Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tuntikuvaukset

 

Commercial

Commercial dance -tunneilla yhdistellään vauhdikkaasti eri tanssilajeja ja tehdään erilaisia tanssisarjoja musiikkivideoiden tyyliin. Tunneilla pääpaino on esiintymistaidon kehittämisessä sekä koreografioissa tanssin perustekniikan kehittyessä tanssimisen ohessa. Commercial dance sopii loistavasti myös aloittelijoille.

 

Contemporary 

Contemporary-tunneilla harjoitellaan virtaavaa, jatkuvaa liikettä sekä ilmaisua tanssitekniikkaa unohtamatta. Tunneilla tutustutaan liikkeeseen oman kehon kautta, tehdään lattiatekniikkaa ja lattianpoikki -harjoituksia hyödyntäen erilaisia tapoja liikkua. Tunneilla tutustutaan myös improvisaatioon ja läsnäoloon lavalla. 

 

Intensiiviryhmät

Tanssikoulussamme toimii kolme intensiiviryhmää: Reggaeton Mangos (reggaeton), Las Dulces (salsa & reggaeton) ja FLASH (show ja commercial dance). Ryhmät on tarkoitettu esiintymisestä kiinnostuneille oppilaille, jotka haluavat treenata hyvässä porukassa ja intensiivisemmin kuin perustunneilla. Ryhmät osallistuvat erilaisiin esiintymisiin kuten katselmuksiin tai kisoihin kauden aikana.

 

KMDancen showtanssin EK-ryhmät

EK-ryhmät ovat KMDancen oppilaiden showtanssin erityiskoulutusryhmiä jotka edustavat tanssikoulua eri tanssikilpailuissa ja -tapahtumissa. Ryhmään panostetaan yksilölliseen kehittymiseen ja treeneissä pääpaino on ilmaisulla, improvisaatiolla ja yksilöiden kehittämisellä niissä alueissa mitkä vaativat enemmän harjoitusta ja myös vahvuuksien käyttämisellä hyödyksi esimerkiksi koreografioissa. Ryhmä tekee paljon koreografioita ja esiintyy mahdollisimman paljon, jotta tanssijat saavat kokemusta erilaisista esityksistä, niin kilpailuista kuin näytöksistä. EK-ryhmiin hakevilta odotetaan usean vuoden kokemusta showtanssista ja halua kehittyä ja olla osana taidokasta ryhmää.

 

Hip Hop

Hip hop on laaja ja vapaamuotoinen tanssilaji. Tunneilla harjoitetaan erilaisia liikkeitä sekä perinteisiä hip hop -lajille ominaisia kehonhallintatekniikoita. Opittuja liikkeitä hyödynnetään edelleen tunnilla yhdessä opeteltavissa koreografioissa ja improvisaatiotaitoja kehittävissä freestyle-harjoitteissa.

 

Jumps & Turns & Dance Acrobatics

Koulutusryhmäläisten tanssitekniikkatunti. Nimensä mukaisesti tunnilla keskitytään tanssitekniikan perusliikkeisiin, kuten hyppyihin ja piruetteihin. Tunnilla harjoitetaan myös erilaisia liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä akrobatialiikkeitä.

 

Lastentanssi

3-6-vuotiaille lapsille suunnattu tunti, jolla harjoitellaan tanssin ja liikunnan perusasioita lapsille sopivaan tyyliin. Tunnit ovat täynnä tanssia, temppuilua ja iloista meininkiä. Tunneilla tutustutaan tanssin eri osa-alueisiin ja pyritään kehittämään lapsen motoriikkaa, rytmiikkaa ja tasapainoa sekä oman kehon hallintaa. Tärkeässä osassa myös lapsen kehonkuvan ja itseluottamuksen vahvistaminen sekä ryhmässä toimimisen harjoittelu.

 

Omat tanssit -koregrafiatunti

Kurssi, jolla tanssijat opettelevat koreografian tekoa ja valmistavat itse opettajan opastuksella sooloja ja duoja.

 

Power Streching

Jokaiselle tanssia tai muuta liikuntaa harrastavalle hyödyllinen tunti, jolla kehitetään lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Tunnille voi halutessaan ottaa mukaan oman jumppamaton.

 

Reggaeton

Hulvaton, suuressa suosiossa oleva latinotanssilaji, jossa pääsee heittäytymään rytmin ja fiiliksen vietäväksi! Harjoitellaan vartalon monipuolista käyttöä, reggaetonin tekniikkaa, tehdään tanssisarjoja.

 

Salsa & Reggaeton

Vauhdikas tanssitunti, jolla treenataan tanssitekniikkaa unohtamatta liikkeen rentoutta ja tanssiin heittäytymistä sekä tehdään joka kerta erilaisia tanssisarjoja.

 

Show

Showtanssi on monien eri lajien yhdistelmä, siinä voi olla vaikutteita jazzista, nykytanssista, musikaalitanssista, discotanssista ja streetistä. Tunneilla tanssien teemat vaihtuvat musiikin mukana, ja tunnit koostuvat lämmittelystä, keskilattiaharjoituksista, salin poikki liikkuvista sarjoista sekä itse koreografiasta. Tunneilla tehdään myös improvisaatioharjoituksia. Show on monipuolinen tanssitunti, joka sopii niin aloitteleville kuin kokeneimmillekin tanssijoille.

 

Show Jazz

Jazz- ja showtunneilla pohjataan jazztanssin perustekniikkaan. Tunti koostuu lämmittelyistä, tekniikkaosiosta, salinpoikki-harjoituksista sekä koreografiasta. Jazz-tunneilla pyritään tekemään sekä vauhdikkaita tanssisarjoja että lyyrisempiä koreografioita ja kehittämään tanssitekniikkaa, hyppyjä, jalanheittoja ja ilmaisua.

 

Show Salsa

Tunnilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa sekä tehdään vauhdikkaita koreografioita, joissa salsaan lisätään show-mausteita.

 

Street Dance

Tällä tunnilla pääsee kokeilemaan eri katutanssityylejä tanssien hip hop-, funk ja R’n’B-musiikkiin. Vauhdikas tunti, jossa tanssista otetaan kaikki ilo irti sekä harjoitellaan street-lajeille ominaista perustekniikkaa, kuten jalkatyöskentelyä, isolaatioita ja eri tasojen käyttöä.