Tietoa meistä

Tanssikoulu KMDance on tammikuussa 2017 avattu tanssikoulu. Tarjoamme tanssitunteja kaikenikäisille aina lapsesta aikuiseen saakka. Tanssikoulussamme voit tutustua moneen eri lajiin kuten baletti, showtanssi, hip hop, nykytanssi, salsa ja reggaeton.

Tanssikoulu sijaitsee Espoon Bembölessä osoitteessa Fallåker 1 c, mutta pidämme tunteja myös Viherlaaksossa Liikuntakeskus Happyn tiloissa ja Helsingin Pitäjänmäessä TanssiBuumin tiloissa.

Innostavat ja energiset tunnit, loistavat opettajat.

Meidän tarinamme

Tanssikoulu KMDance on tammikuussa 2017 avattu tanssikoulu, joka on syntynyt sen perustajien, Katin ja Mian, puhtaasta halusta ja innosta toteuttaa unelmia – niin omia kuin tanssinharrastajienkin! 

Tanssikoulu KMDance tarjoaa tavoitteellista ja innostavaa tanssinopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Lähtökohtana ovat oppilaat – me olemme teitä varten! Haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden kokea tanssin hurma, sen tuomat huippufiilikset, uuden oppimisen riemun ja sinnikkäällä treenaamisella saavutetut taidot. Koulussamme panostetaan positiiviseen ja kannustavaan ilmapiiriin ja jokainen tanssinharrastaja nähdään yksilönä, jolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Meidän tehtävänämme on auttaa tanssinharrastajaa kehittymään juuri siinä tahdissa, mikä hänelle itselleen on parasta. Haluamme myös tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden esiintyä, kilpailla ja osallistua valtakunnallisiin tanssitapahtumiin – päästä ihan toden teolla nauttimaan siitä kaikesta ihanuudesta mitä tanssi on omaan elämäämme tuonut. Tanssi on loistava harrastus kenelle tahansa, sillä siinä yhdistyvät ilmaisu, liikunta ja musiikki – taidetta parhaimmillaan. Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme!

Opetuspisteet

Tanssikoulu sijaitsee Espoon Bembölessä osoitteessa Fallåker 1 c, mutta pidämme tunteja myös Viherlaaksossa Liikuntakeskus Happyn tiloissa ja Helsingin Pitäjänmäessä TanssiBuumin tiloissa.

Bemböle

Tanssikoulu KMDance

Fallåker 1 c, 02740 Espoo 

Toimitilamme sijaitsevat Fallåkerissa Espoossa. Vapaata pysäköintitilaa on hyvin ja paikalle pääsee myös helposti julkisilla. 

Viherlaakso

Liikuntakeskus Happy

Kavallinpelto 10, 02710 Espoo 

Järjestämme tanssitunteja myös Liikuntakeskus Happyn tiloissa Viherlaaksossa. Vapaata pysäköinti tilaa on rajatusti ja paikalle pääsee helposti myös julkisilla.

Tanssisali sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa. 

Pitäjänmäki

TanssiBuumi

Arinatie 4, 00370 Helsinki 

Järjestämme tanssitunteja myös Helsingissä Pitäjänmäellä TanssiBuumin tiloissa. Paikalle pääsee hyvin sekä autolla, että julkisilla.

TanssiBuumin tilat sijaitsevat rakennuksen 2. kerroksessa ja tanssikoulumme tunnit järjestetään pikkusalissa.