Kesätunnit ja -leirit

Tanssikoulu KMDance järjestää kesäisin tanssitunteja ja tanssileirejä lapsille ja nuorille. Kesäkausi järjestetään 20.5.-12.6 (4 viikkoa). Tanssitunteja on lapsille, nuorille ja aikuisille. Tanssileirit järjestetään kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla lapsille ja nuorille. Kesätunnit ja -leirit järjestetään Tanssikoulu KMDancen salissa Bembölessä osoitteessa Fallåker 1 c, 02740 Espoo. 

Kesätunnit

Tanssikoulu KMDancen kesäkausi järjestetään 20.5.-12.6. Tanssitunteja on lapsille, nuorille ja aikuisille. Kaikki kesän tunnit ovat avoimen tason tunteja. Tunnit järjestetään Tanssikoulu KMDancen salissa Bembölessä.

Tanssileirit

Tanssikoulu KMDance järjestää kesäleirejä lapsille ja nuorille. Leirillä tutustutaan eri tanssilajeihin ja vietetään aikaa yhdessä liikkuen. Tanssin lisäksi leiriviikkoon sisältyy runsaasti oheisliikuntaa ja ulkoilua.

Hinnasto

Kesätuntien ja -leirien hinnat löydät tanssikoulun hinnastosta. Maksu tapahtuu ensisijaisesti verkkokaupassa, mutta tarjoamme myös muita vaihtoehtoisia maksutapoja. Toimisto auttaa sinua tarvittaessa.