Muu toiminta

Tanssituntien lisäksi järjestämme myös tanssileirejä ja tanssisynttäreitä lapsille ja nuorille. Meiltä voi myös tilata tanssiesityksiä ja -ohjelmaa erilaisiin tapahtumiin.

Tanssikoulun salia on mahdollista vuokrata sen ollessa vapaa – lue lisää.

Tanssileirit

Tanssikoulu KMDance järjestää kesäleirejä lapsille ja nuorille. Leirillä tutustutaan eri tanssilajeihin ja vietetään aikaa yhdessä liikkuen. Tanssin lisäksi leiriviikkoon sisältyy runsaasti oheisliikuntaa ja ulkoilua.

Tanssisynttärit

Järjestämme KMDancella tanssisynttäreitä yli 5-vuotiaille lapsille! Tanssisynttärit ovat helppo vaihtoehto vanhemmalle ja hauska kokemus lapsille. Synttärit järjestetään pääasiassa viikonloppuisin tanssikoulun tiloissa.

Esiintymistoiminta

KMDancella toimii useita erilaisia ja erikokoisia ryhmiä, joita voi tilata esiintymään niin yksityisiin kuin julkisiinkin tilaisuuksiin. Tarpeen mukaan esitysten yhteyteen voi liittää myös esim. opetustuokion.

Tanssileirit

KMDancen kesäleireillä pidetään hauskaa tanssien ja ulkoillen!

Tanssikoulu KMDance järjestää kesäleirejä lapsille ja nuorille. Leirillä tutustutaan eri tanssilajeihin ja vietetään aikaa yhdessä liikkuen. Tanssin lisäksi leiriviikkoon sisältyy runsaasti oheisliikuntaa ja ulkoilua. Leireillä opetellaan myös luomaan omia soolo-, duo- ja ryhmäesityksiä, jotka esitetään leirin päätteeksi vanhemmille ja ystäville. Pääasiana on pitää ikimuistoinen leiriviikko!

Leirit järjestetään Tanssikoulu KMDancen tiloissa Espoossa osoitteessa Fallåker 1c.

Järjestämme kesällä 2019 kaksi tanssileiriä seuraavasti:

    • 3.-7.6. Lasten tanssiva kesäleiri 7-11-vuotiaat

Leirillä on ohjelmaa klo 9-15.30, mutta aamulla paikalle voi tulla jo klo 8.30 jälkeen ja iltapäivällä ohjatun toiminnan päätyttyä tanssikoululle saa vielä jäädä harjoittelemaan omia tanssiesityksiä klo 16.30 saakka. Tarkempi aikataulu lähetetään leiriläisille huhti-toukokuussa.

Leirillä treenataan mm. showtanssia, jazzia, hip hoppia, commercial dancea, discoa, reggaetonia, akrobatiaa ja luovaa tanssia. Tanssin lisäksi leiriviikkoon sisältyy oheisliikuntaa ja ulkoilua. 

Ohjaajina leireillä toimivat tanssikoulun tutut opettajat ja kesäleiriohjaajat.

      • 10.-14.6. Nuorten tanssin teholeiri yli 12-vuotiaat

Leirillä on ohjelmaa klo 9.30-15.30, mutta aamulla ovet aukeaa klo 9.15  ja iltapäivällä ohjatun toiminnan päätyttyä tanssikoululle saa vielä jäädä harjoittelemaan omia tanssiesityksiä klo 16.30 saakka. Tarkempi aikataulu lähetetään leiriläisille huhti-toukokuussa.

Leirillä treenataan mm. showtanssia, jazzia, hip hoppia, commercial dancea, discoa, reggaetonia, akrobatiaa ja luovaa tanssia. Tanssin lisäksi leiriviikkoon sisältyy oheisliikuntaa ja ulkoilua. 

Ohjaajina leireillä toimivat tanssikoulun tuttujen opettajien lisäksi myös vierailevat opettajat.

Leirien hinnat: 

Lasten tanssiva kesäleiri: 200 € (sis. päivittäin lämpimän lounaan)

Nuorten tanssileiri: hinta 220 € (sis. päivittäin lämpimän lounaan)

Tanssisynttärit

Tanssisynttärit on hauskempi tapa viettää synttäreitä!

Järjestämme KMDancella tanssisynttäreitä lapsille! Tanssisynttärit ovat helppo vaihtoehto vanhemmalle ja hauska kokemus lapsille. Suosittelemme tanssisynttäreitä yli 5-vuotiaille.

Tanssisynttäreiden kokonaisuus suunnitellaan synttärisankarin toiveiden ja lapsen iän mukaisesti. Synttärit voidaan myös sitoa synttärisankarin toivomaan teemaan. Synttäreillä on ohjattua toimintaa tanssikoulun puolesta, kuten tanssia, leikkejä, esityksiä ja pelejä. Synttärit huipentuvat tanssishow`hun, jota vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan synttäreiden lopussa.

Tanssisynttärit ovat kestoltaan 1,5 tuntia ja ne järjestetään pääsääntöisesti viikonloppuisin tanssikoulu KMDancella Bembölessä.

Synttärijuhliin mahtuu 15 lasta (mukaanlukien synttärisankarin).

Tanssisynttäreille tuodaan omat tarjottavat ja ruokailuvälineet sekä mahdolliset koristelut.

Tanssisynttäreiden hinta on 150 €

Mikäli haluat lisätietoja tanssisynttäreistä, ota yhteyttä toimistoon toimisto@kmdance.fi.

Esiintymistoiminta

Tilaa meidät esiintymään tapahtumaasi!

KMDancella toimii useita erilaisia ja erikokoisia ryhmiä, joita voi tilata esiintymään niin yksityisiin kuin julkisiinkin tilaisuuksiin. Tarpeen mukaan esitysten yhteyteen voi liittää myös esim. opetustuokion. Hinta määräytyy aina tilaisuuden keston ja luonteen mukaan. Ole yhteydessä toimistoomme toimisto@kmdance.fi, autamme mielellämme suunnittelemaan juuri toiveisiinne sopivan kokonaisuuden!

Tanssisalin vuokraus

Tanssikoulun salia on mahdollista vuokrata tanssinopetukseen tai omaa harjoittelua varten. 130 neliön peileillä ja tanssimatolla varustettua saliamme on mahdollista vuokrata tanssinopetukseen tai omaa harjoittelua varten. Salissa on äänentoistolaite, ja käytössä on myös patjoja. Ota yhteyttä toimistoomme toimisto@kmdance.fi, hinta sovitaan tapauskohtaisesti käyttötarkoituksen ja tuntimäärän mukaan.