Showtanssin kisaryhmät

KMDancella toimii kolme showtanssin kisaryhmää: Illusion 1, Illusion 2 ja Mystic. Ryhmät harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa. Tuntiohjelmaan kuuluu mm. jazzin ja baletin tekniikkaa, akrobatiaa ja tietenkin koreografian harjoittelua.

KMDance Mystic

KMDance Mystic on tarkoitettu kilpailutoiminnasta kiinnostuneille vuonna 2005 ja sitä aiemmin syntyneille jo pidempään tanssineille oppilaille. Ryhmä harjoittelee koreogafiaa kerran viikossa, ja sen lisäksi kausimaksuun kuuluu toinen vapaavalintainen showtanssin tekniikkaa tukeva tunti (show, baletti tai nykytanssi).

Ryhmän opettajina toimivat Kati Hallio ja Mia Nummila.

Kausimaksu 400 € / lk. Sisältää esiintymisasun ja opetusta 90 min + 60 min.

Kisaryhmäläiset voivat lisäksi valita lisätunteja alennettuun hintaan 100 € / lk.

Ryhmä osallistuu kolmeen tanssikilpailuun lukuvuoden aikana. Kilpailujen osallistumismaksut, matka- ja mahdolliset majoituskulut eivät sisälly lukukausimaksuun.

KMDancen kisaryhmiin haetaan erillisellä pääsykokeella.

KMDance Illusion

KMDance Illusion on tarkoitettu jo pidempään tanssineille kilpailutoiminnasta kiinnostuneille oppilaille. Illusion 1 on tarkoitettu vuonna 2005 ja 2006 syntyneille tanssijoille ja KMDance Illusion 2 vuonna 2007 sitä myöhemmin syntyneille tanssijoille. Ryhmien lukukausimaksuun sisältyy kolme viikkotuntia, joista kaksi on ryhmän omia koreografia- ja tekniikkatunteja ja yksi balettitunti.

Ryhmän opettajina toimivat Kati Hallio, Mia Nummila ja Katriina Kantola.

Kausimaksu 500 € / lk. Sisältää esiintymisasun ja opetusta 75 min + 75 min + 60 min. 

Kisaryhmäläiset voivat lisäksi valita lisätunteja alennettuun hintaan 100 € / lk

Ryhmät osallistuvat kolmeen tanssikilpailuun lukuvuoden aikana. Kilpailujen osallistumismaksut, matka- ja mahdolliset majoituskulut eivät sisälly lukukausimaksuun.

KMDancen kisaryhmiin haetaan erillisellä pääsykokeella.