Tunneille osallistuminen

Tanssikoulu KMDance tarjoaa monipuolisesti tanssitunteja kaikenikäisille tanssin harrastajille.

Lukuvuoteen sisältyy kaksi lukukautta: syyslukausi ja kevätlukukausi. Yksi lukukausi sisältää 16 opetuskertaa. Lasten ja nuorten ryhmät valmistelevat myös esityksen tanssikoulun joulu- ja kevätnäytökseen. Mahdolliset tuntiperuutukset hyvitetään aina tanssikauden lopussa niin, että 16 opetuskertaa tulee täyteen.

Tuntien tasovaihtoehdot

Tanssikoululamme on neljän eri tason tanssitunteja. Ikäryhmät ovat viitteellisiä ja oppilas voi osallistua myös eri ikäryhmän tunnille, jos siitä on sovittu erikseen tunnin opettajan kanssa.

ALKEETTunneille voi osallistua ilman aiempaa tanssikokemusta.
ALKEIS- JA PERUSTASOTunneille voivat osallistua sekä alkeis- että perustason oppilaat.
PERUSTASOTunneille suositellaan ainakin vuoden kokemusta tanssista tai muusta vastaavasta lajista.
JATKOTASOTunneille suositellaan ainakin 3-vuoden kokemusta kyseisessä lajissa.
 AVOIN TASOTunti sopii kaikille tanssin harrastajille ja tunnin taso määräytyy osallistujien mukaan.

Kertamaksu

Tanssitunteja voi käydä kokeilemassa yhden kerran 20 euron kertamaksuhintaan, joka tulee maksaa ennen tunnille osallistumista. Kertamaksu voidaan vähentää kausimaksusta, kun oppilas ilmoittautuu tunnille kokeilukerran jälkeen. Käytä alennuskoodia KOK20E vähentääksesi kokeilukerran hinta kausimaksusta.

Aikuisten tunneille on myös mahdollista osallistua kertamaksulla. Kun osallistut tunnille kertamaksulla, lisääthän osallistumistietojen lisäksi osallistumispäivän. Voit myös maksaa useamman kertamaksun samalla kertaa.