Toimipisteet

Sisäänkäynti tapahtuu C-rapusta. 

Sali 1 löytyy kellarikerroksesta. Kävele portaat alas ja seuraa tanssikoulun julisteita. Alakerrasta löytyy pukuhuoneet naisille ja miehille.

Sali 2 sijaitsee Kuntokeskus Säterinportin tiloissa 2.kerroksesta. Sisään tullessa käänny heti vasemmalle ja käy ovesta sisään toimistotilojen aulaan. Kävele aulasta kierreportaat ylös ja käänny portaiden yläpäässä vasemmalle. Löydät kuntokeskuksen sisäänkäynnin puolesta välistä käytävää. Kuntosalin tiloista löydät myös omat pukuhuoneet ja sali löytyy kuntosalin takapäädystä.

Miten meille pääsee?

Bussiyhteydet 208, 212, 213, 280 ja 550. Säterinportti sijaitsee noin 1 km kävelymatkan päässä Sellon kauppakeskuksesta. 

Q-parkilla on Säterinportissa maksullisia parkkipaikkoja hintaan 1 € / alkava tunti ja lähistöllä 24 h ilmaista katuparkkitilaa. Edustalla on myös muutamia 10 minuutin parkkipaikkoja lyhytaikaiseen pysäköintiin sekä 4h paikkoja kadun varressa.

Tanssisali sijaitsee Belenos Studios -tanssikoulun tiloissa

 

Miten meille pääsee?

Belenos Studios sijaitsee aivan Pitäjänmäen juna-aseman vieressä. Pitäjänmäelle kulkee lisäksi useita busseja sekä Espoon, että Helsingin suunnasta. 

Ota yhteyttä 

Onko sinulla kysyttävää tanssikoulun toiminnasta? Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla, puhelimitse tai lähettää meille viestin alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Tanssikoulu KMDancen toimisto vastaa puheluihin ja viesteihin arkisin klo 10.00-15.00. Poikkeuksena loma-ajat ja pyhäpäivät.

Yhteydenottolomake