Lajikuvaukset

Bachata Ladies Style

Bachata on lähtöisin Dominikaanisesta tasavallasta, ja siitä on kehitetty monia erilaisia tyylejä, kuten sensual ja fusion. Bachata Ladies Style -tunnilla keskitytään naisellisen, pehmeän liikekielen harjoitteluun sekä koreografioiden tekemiseen.

Baletti

Aikuis- ja alkeisbalettitunneilla harjoitellaan baletin perustekniikkaa tangossa ja keskilattialla. Tunnilla tehdään myös tanssillisempia sarjoja ja harjoitellaan esiintymistä. Tunneilla keskitytään erityisesti vartalon oikean linjaukset ja aukikierron löytämiseen. Klassisen baletin perustaidot ovat olennaisen tärkeitä taitoja kaikille tanssinharrastajille. Varusteiksi suositellaan vartalonmyötäisiä treenivaatteita sekä pehmeitä balettitossuja. Tunnit sopivat mainiosti jo tanssia harrastaneille sekä vasta-aloittelijoille.

Commercial

Commercial dance -tunneilla yhdistellään vauhdikkaasti eri tanssilajeja ja tehdään erilaisia tanssisarjoja musiikkivideoiden tyyliin. Tunneilla pääpaino on esiintymistaidon kehittämisessä sekä koreografioissa tanssin perustekniikan kehittyessä tanssimisen ohessa. Commercial dance sopii loistavasti myös aloittelijoille. Tunnilla voi käyttää sisälenkkareita tai olla paljain jaloin.

Commercial Street

Commercial Street pohjaa tyyliltään eri katutanssilajeihin ja musiikkivideoiden koreografioihin, ja siinä yhdistellään eri tanssilajien liikkeitä ja tunnelmaa. Tunneilla keskitytään koreografioiden tekemiseen. Tunnilla voi käyttää sisälenkkareita tai olla paljain jaloin.

Contemporary Jazz

Contemporary Jazz -tunneilla yhdistyvät jazztanssille ominaiset hypyt, piruetit ja aksentit sekä nykytanssille ominainen liikkeen virtaavuus, painovoiman käyttö ja lattiatekniikka – ilmaisua unohtamatta! Tunneilla keskitytään monipuolisesti eri harjoitteiden sekä koreografioiden tekemiseen.

Jazz

Tunti koostuu lämmittelyistä, tekniikkaosiosta, salinpoikki-harjoituksista, luovista harjoitteista sekä koreografiasta. Jazz-tunneilla tehdään sekä vauhdikkaita tanssisarjoja että lyyrisempiä koreografioita ja kehitetään tanssitekniikkaa ja ilmaisua ikäryhmälle sopivalla tavalla.

Jumps & Turns

Tunnin pääpaino on hyppyjen ja piruettien harjoittelemisessa, jonka lisäksi tunnilla tehdään lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoitteita hyppyjen ja piruettien tueksi. Tuntia suositellaan erityisesti kisaryhmien oppilaille. 

Salsa

Salsa -tunnilla harjoitellaan naisellista käsien ja vartalon liikettä kuubalaisessa salsassa. Tunnilla tehdään tekniikkaharjoituksia, mutta pääpaino on viikoittain vaihtuvassa koreografiassa. Jalkineina voi käyttää tanssikorkkareita (muistathan korkosuojat) tai olla paljain jaloin.

Lyrical Jazz

Lyrical Jazz -tunnilla yhdistyvät baletin ja jazztanssin tekniikat. Tunnit koostuvat lämmittelystä, keskilattiaharjoituksista, salin poikki liikkuvista sarjoista sekä tuntikoreografiasta. Koreografioissa harjoitellaan tarinankerrontaa musiikin sanoituksia seuraten. Tunnilla keskitytään tanssijan oman persoonallisuuden vahvistamiseen ja vahvojen tunteiden tulkitsemiseen. Tunneilla tehdään myös improvisaatioharjoituksia.

Reggaeton

Hulvaton, suuressa suosiossa oleva latinotanssilaji, jossa pääsee heittäytymään rytmin ja fiiliksen vietäväksi! Tunneilla harjoitellaan vartalon monipuolista käyttöä, reggaetonin tekniikkaa, tehdään tanssisarjoja.

Salsa & Reggaeton

Vauhdikas tanssitunti, jolla treenataan tanssitekniikkaa unohtamatta liikkeen rentoutta ja tanssiin heittäytymistä. Tunneilla tehdään lisäksi joka kerta erilaisia tanssisarjoja, joissa yhdistyvät salsan ja reggaetonin tekniikat.

Satubaletti

Satubaletissa lapsi pääsee tutustumaan tanssin maailmaan baletin perusliikkeisiin, musiikin ja oman kehon hallintaan. Tunnit koostuvat leikinomaisista harjoituksista, joissa korostetaan tanssin ja liikkumisen iloa ja liikeilmaisua sekä opitaan toimimaan ryhmässä.

Show

Showtanssi on monien eri lajien yhdistelmä, siinä voi olla vaikutteita jazzista, nykytanssista, musikaalitanssista, discotanssista ja streetistä. Tunneilla tanssien teemat vaihtuvat musiikin mukana, ja tunnit koostuvat lämmittelystä, keskilattiaharjoituksista, salin poikki liikkuvista sarjoista sekä itse koreografiasta. Tunneilla tehdään myös improvisaatioharjoituksia. Show on monipuolinen tanssitunti, joka sopii niin aloitteleville kuin kokeneimmillekin tanssijoille.

Showjazz

Jazz- ja showtunneilla pohjataan jazztanssin perustekniikkaan. Tunti koostuu lämmittelyistä, tekniikkaosiosta, salinpoikki-harjoituksista sekä koreografiasta. Jazz-tunneilla pyritään tekemään sekä vauhdikkaita tanssisarjoja että lyyrisempiä koreografioita ja kehittämään tanssitekniikkaa, hyppyjä, jalanheittoja ja ilmaisua.

Show Salsa

Salsa on alunperin Kuubasta kotoisin oleva paritanssilaji, mutta sitä voi tanssia myös yksinään. Show Salsa tunnilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa sekä tehdään vauhdikkaita koreografioita, joissa salsaan lisätään show-mausteita.

Show & Acro

Show & Acro tunnilla harjoitellaan erilaisia akrobatialiikkeitä, kuten käsilläseisontaa, kärrynpyöriä ja nostoja sekä lattiatekniikoita, painonsiirtoa ja kehonhallintaa sekä harjoitellaan showtanssin monipuolista liikekirjoa. Tavoitteena on oppia yhdistelemään tanssitekniikkaa ja akrobatiaa. Tunnilla harjoitetaan myös erilaisia liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä liikkeitä. Show & Acro -tunneille ovat tervetulleita kaiken tasoiset harrastajat, sillä tunnilla keskitytään yksilölliseen kehittymiseen.