Tietoa meistä

Meidän tarinamme

Tanssikoulu KMDance on syntynyt sen perustajien, Katin ja Mian, puhtaasta halusta ja innosta toteuttaa unelmia – niin omia kuin tanssinharrastajienkin! 

Haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden kokea tanssin hurma, sen tuomat huippufiilikset, uuden oppimisen riemun ja sinnikkäällä treenaamisella saavutetut taidot. Koulussamme panostetaan positiiviseen ja kannustavaan ilmapiiriin ja jokainen tanssinharrastaja nähdään yksilönä, jolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. 

Meidän tehtävänämme on auttaa tanssinharrastajaa kehittymään juuri siinä tahdissa, mikä hänelle itselleen on parasta. Haluamme myös tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla – päästä ihan toden teolla nauttimaan siitä kaikesta ihanuudesta mitä tanssi on omaan elämäämme tuonut. Tanssi on loistava harrastus kenelle tahansa, sillä siinä yhdistyvät ilmaisu, liikunta ja musiikki – taidetta parhaimmillaan. Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme!

Asiakkaidemme kertomaa

Innostavat ja energiset tunnit, loistavat opettajat.

Ihana ja niin lämminhenkinen tanssikoulu

Ihmisen kokoinen ja tapainen tanssikoulu joka tarjoaa tanssinriemua niin harrastajalle kuin kilpailijalle, lapsesta mummiin ja vaariin. 

Raikas ja reilu poikkeus kaupallisissa kouluissa: oppilas on kokonaisuus. Voin suositella varauksetta ja täydellä sydämellä!

Toimipisteet

Sisäänkäynti tapahtuu C-rapusta. 

Sali 1 löytyy kellarikerroksesta. Kävele portaat alas ja seuraa tanssikoulun julisteita. Alakerrasta löytyy pukuhuoneet naisille ja miehille.

Sali 2 sijaitsee Kuntokeskus Säterinportin tiloissa 2.kerroksesta. Sisään tullessa käänny heti vasemmalle ja käy ovesta sisään toimistotilojen aulaan. Kävele aulasta kierreportaat ylös ja käänny portaiden yläpäässä vasemmalle. Löydät kuntokeskuksen sisäänkäynnin puolesta välistä käytävää. Kuntosalin tiloista löydät myös omat pukuhuoneet ja sali löytyy kuntosalin takapäädystä.

Miten meille pääsee?

Bussiyhteydet 208, 212, 213, 280 ja 550. Säterinportti sijaitsee noin 1 km kävelymatkan päässä Sellon kauppakeskuksesta. 

Q-parkilla on Säterinportissa maksullisia parkkipaikkoja hintaan 1 € / alkava tunti ja lähistöllä 24 h ilmaista katuparkkitilaa. Edustalla on myös muutamia 10 minuutin parkkipaikkoja lyhytaikaiseen pysäköintiin sekä 4h paikkoja kadun varressa.

Tanssisali sijaitsee Belenos Studios -tanssikoulun tiloissa

 

Miten meille pääsee?

Belenos Studios sijaitsee aivan Pitäjänmäen juna-aseman vieressä. Pitäjänmäelle kulkee lisäksi useita busseja sekä Espoon, että Helsingin suunnasta.