Tietoa meistä

Tanssikoulu KMDance on vuonna 2016 perustettu noin 200 oppilaan pieni espoolainen tanssikoulu, joka tarjoaa tavoitteellista ja innostavaa tanssinopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Lähtökohtana ovat oppilaat – me olemme teitä varten! Tuntitarjontamme perustuu pääasiassa latinalaislajeihin ja showtanssiin, mutta löydät tuntivalikoimastamme myös muita tanssitunteja kuten lastentanssi, commercial ja baletti.

Meidän tarinamme

Tanssikoulu KMDance on syntynyt sen perustajien, Katin ja Mian, puhtaasta halusta ja innosta toteuttaa unelmia – niin omia kuin tanssinharrastajienkin! 

Haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden kokea tanssin hurma, sen tuomat huippufiilikset, uuden oppimisen riemun ja sinnikkäällä treenaamisella saavutetut taidot. Koulussamme panostetaan positiiviseen ja kannustavaan ilmapiiriin ja jokainen tanssinharrastaja nähdään yksilönä, jolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Meidän tehtävänämme on auttaa tanssinharrastajaa kehittymään juuri siinä tahdissa, mikä hänelle itselleen on parasta. Haluamme myös tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden esiintyä, kilpailla ja osallistua valtakunnallisiin tanssitapahtumiin – päästä ihan toden teolla nauttimaan siitä kaikesta ihanuudesta mitä tanssi on omaan elämäämme tuonut. Tanssi on loistava harrastus kenelle tahansa, sillä siinä yhdistyvät ilmaisu, liikunta ja musiikki – taidetta parhaimmillaan. Olet lämpimästi tervetullut tunneillemme!

Asiakkaidemme kertomaa

Innostavat ja energiset tunnit, loistavat opettajat.

Ihana ja niin lämminhenkinen tanssikoulu

Ihmisen kokoinen ja tapainen tanssikoulu joka tarjoaa tanssinriemua niin harrastajalle kuin kilpailijalle, lapsesta mummiin ja vaariin. 

Raikas ja reilu poikkeus kaupallisissa kouluissa: oppilas on kokonaisuus. Voin suositella varauksetta ja täydellä sydämellä!