Latino Show -kisaryhmät

Tanssikoulu KMDancella toimii viisi Latino Show -kisaryhmää. Ryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Tuntiohjelmaan kuuluu oma koreografiatunti ja tämän lisäksi yksi vapaavalinnainen tunti. Ryhmien opettajana ja koreografina toimii Kati Hallio.

Reggaeton Juniors

Reggaeton Juniors on junioreiden (vuosina 2004-2007 syntyneet tanssijat) latino show -pienryhmä (7 tanssijaa), jonka päätähtäin on Latino Show SM -kilpailut keväällä 2020. Kausimaksu 350 € / lk Sisältää esiintymisasun ja opetusta 60 min + 60 min, joista toinen on ryhmän koreografiatunti ja toinen vapaavalintainen tunti. Kisaryhmäläiset voivat lisäksi valita lisätunteja alennettuun hintaan 100 € / lk.

Kilpailujen osallistumismaksut, matka- ja mahdolliset majoituskulut eivät sisälly lukukausimaksuun.

Reggaeton Vibes

Reggaeton Vibes on aikuisten ( vuonna 2003 syntyneet ja sitä vanhemmat tanssijat) caribbean show -pienryhmä (7 tanssijaa), jonka päätähtäin  Latino Show SM -kilpailut keväällä 2020. Kausimaksu 350 € / lk Sisältää esiintymisasun ja opetusta 60 min + 60 min, joista toinen on ryhmän koreografiatunti ja toinen vapaavalintainen tunti. Kisaryhmäläiset voivat lisäksi valita lisätunteja alennettuun hintaan 100 € / lk.

Kilpailujen osallistumismaksut, matka- ja mahdolliset majoituskulut eivät sisälly lukukausimaksuun.

Las Piñas

Las Piñas on junioreiden (vuosina 2004-2007 syntyneet tanssijat) latino show -pienryhmä (7 tanssijaa), jonka päätähtäin  Latino Show SM -kilpailut keväällä 2020. Kausimaksu 350 € / lk Sisältää esiintymisasun ja opetusta 60 min + 60 min, joista toinen on ryhmän koreografiatunti ja toinen vapaavalintainen tunti. Kisaryhmäläiset voivat lisäksi valita lisätunteja alennettuun hintaan 100 € / lk.

Kilpailujen osallistumismaksut, matka- ja mahdolliset majoituskulut eivät sisälly lukukausimaksuun.

Reggaeton Mangos

Reggaeton Mangos on tarkoitettu edistyneen tason tanssijoille, jotka haluavat treenata tavoitteellisesti. Ryhmä harjoittelee koreografiaa kerran viikossa, ja sen lisäksi kausimaksuun kuuluu yksi vapaavalintainen tunti. Ryhmään otetaan maksimissaan 20 tanssijaa.

Ryhmä osallistuu vähintään yhteen tanssikilpailuun lukuvuoden aikana. Kilpailujen osallistumismaksut, matka- ja mahdolliset majoituskulut eivät sisälly lukukausimaksuun.

Kausimaksu 350 euroa sisältää ryhmän oman koreografiatunnin, yhden vapaavalintaisen tunnin sekä asun. Ryhmän oppilaat voivat lisäksi valita lisätunteja tanssikoulun muusta tuntitarjonnasta alennettuun hintaan 100 € / lk.

Las Mariposas

Las Mariposas on lasten (vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat tanssijat) latino show -pienryhmä (7 tanssijaa), jonka päätähtäin on Latino Show SM -kilpailut keväällä 2020. Kausimaksu 350 € / lk Sisältää esiintymisasun ja opetusta 60 min + 60 min, joista toinen on ryhmän koreografiatunti ja toinen vapaavalintainen tunti. Kisaryhmäläiset voivat lisäksi valita lisätunteja alennettuun hintaan 100 € / lk.

Kilpailujen osallistumismaksut, matka- ja mahdolliset majoituskulut eivät sisälly lukukausimaksuun.