Ohjeita uusille oppilaille

Kokeilutunnille osallistuminen

Tanssitunteja voi käydä kokeilemassa kertamaksulla, joka tulee maksaa ennen tunnille osallistumista. Jos haluat mennä kokeilutunnille ennen ilmoittautumista, älä täytä ilmoittautumislomaketta

Suorita 20 euron kokeilukertamaksu etukäteen tanssikoulun verkkokaupassa ja näytä kuitti maksusta opettajalle tunnille mentäessä. Huomio kuitenkin että ainoastaan sitova ilmoittautuminen varaa paikan tunnilta. Jos tunti on sopiva ja haluat jatkaa tunnilla, täytä yksittäistunnin jälkeen sitova ilmoittautuminen. 

Kertamaksu voidaan vähentää kausimaksusta, kun oppilas ilmoittautuu tunnille kokeilukerran jälkeen. Käytä alennuskoodia KOK20E vähentääksesi kokeilukerran hinta kausimaksusta verkkokaupassa.

Ilmoittautuminen

Voit tutustua tanssikoulun viikkoaikatauluun täällä.

Ilmoittautuminen tanssitunneille tehdään aina yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan (elokuu-toukokuu). Kun ilmoittautumislomake on lähetetty, ilmoittautuminen on sitova ja voimassa lukuvuoden loppuun saakka, ellei sitä peruta tanssikoulun sääntöjen mukaisesti.

Tunnille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Voit ilmoittautua useammalle tunnille samalla kertaa. Toimisto lähettää sinulle vahvistuksen ilmoittautumisestasi, mutta voit lähtökohtaisesti osallistua tunnille heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli tunti on täynnä, toimisto ottaa sinuun yhteyttä.

Oikean tason valinta

Tanssikoululamme on neljän eri tason tanssitunteja. Ikäryhmät ovat viitteellisiä ja oppilas voi osallistua myös eri ikäryhmän tunnille, jos siitä on sovittu erikseen tunnin opettajan kanssa.

ALKEET Tunneille voi osallistua ilman aiempaa tanssikokemusta.
ALKEET JA PERUSTASO Tunneille voivat osallistua sekä alkeis- että perustason oppilaat.
PERUSTASO Tunneille suositellaan ainakin vuoden kokemusta tanssista tai muusta vastaavasta lajista.
JATKOTASO Tunneille suositellaan ainakin 3-vuoden kokemusta kyseisessä lajissa.
 AVOIN TASO Tunti sopii kaikille tanssin harrastajille ja tunnin taso määräytyy osallistujien mukaan.
Poissaolot ja tuntien korvaaminen

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa toimistolle tai opettajalle.

Mikäli olet estynyt tulemaan omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa poissaolon toisella tanssitunnille. Ilmoita toimistolle tai tunnin opettajalle korvaustunnille osallistumisesta. Korvausoikeus on voimassa kaksi kuukautta ennen tai jälkeen poissaolon ja oppilaan täytyy korvaushetkellä olla ilmoittautunut jollekin tanssikoulun tunnille.

Tuntien peruuttaminen

Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden ajan, ellei sitä tätä ennen peruuteta sääntöjen mukaisesti. Mikäli oppilas haluaa syyskauden jälkeen perua kevätkaudelle osallistumisen, tulee siitä tehdä kirjallinen ilmoitus toimistolle viimeistään 15.12. Opettajat eivät ota vastaan peruutusilmoituksia.kerta