Tanssikoulun opettajat

Alta löydät KMDancen opettajat. Meille opetuksen periaatteina ovat kannustava ja motivoiva opetus sekä tanssin ilo! 

Kati Hallio

”Minulle tärkeintä opettamisessa on rakkaus tanssiin”

Kati on tanssinut lapsesta saakka tanssin ollessa musiikin ohella tärkein harrastus. Jo nuorena koreografioiden tekemisestä innostunut Kati aloitti tanssin opettamisen vuonna 1996. Musiikkiteatterilukion ja Oriveden opiston tanssilinjan jälkeen halu tanssia vei maailmalle, ja Kati on opiskellut eri lajeja (jazz, show, moderni, baletti, reggaeton, salsa) paitsi Suomessa, myös mm. Lontoossa ja Havannassa. Musiikkiteatteri-ilmaisun koulu Mustin ammattiin valmentavalla linjalla hän syvensi osaamistaan teatterin saralla. Jyväskylän yliopistossa Kati opiskeli musiikkitiedettä, tanssipedagogiikkaa, draamapedagogiikkaa sekä kasvatustiedettä. Hän on tehnyt koreografiat useisiin musikaaleihin, vienyt oppilaitaan aktiivisesti esiintymään erilaisiin tapahtumiin ja kisoihin, ja ryhmille onkin sadellut mukavasti kunniamainintoja ja mitaleita aina SM- ja MM-kisoja myöten.

Katille tärkeintä opettamisessa on rakkaus tanssiin, ja sitä hän haluaa korostaa oppilailleen. Kati opettaa KMDancella reggaetonia, salsaa ja showtanssia sekä toimii valmentajana ja koreografina kisaryhmille.

Mia Nummila

”Haluan tuottaa oppilaille iloa yhdessäolon, liikunnan ja esiintymisen kautta”

Mia siirtyi tanssin pariin joukkuevoimistelusta, jonka jälkeen on vuosien saatteessa ehtinyt harrastaa monia eri tanssilajeja, pääasiassa kuitenkin showtanssia ja hip hoppia. Suomen lisäksi tanssikokemusta on kertynyt myös tunneilta Virossa, Kanadassa ja Barcelonassa. Tanssiharrastukseen kuuluivat myös erinlaiset esiintymiset ja kilpailut, lajeina milloin hip hop, showtanssi tai latino show. Mia kuului myös usean vuoden ajan Hip Hopin pienryhmään Gforce, joka on menestynyt eri kilpailuissa. 

Tanssitunteja Mia alkoi ohjaamaan vuonna 2012, jonka jälkeen etenkin lasten- ja nuorten opettamisesta on tullut hänelle tärkeä osa tanssia. Mian koreografioimat teokset ovat vuosien saatteessa saavuttaneet useita palkintosijoja ja kunniamainintoja. Mialle tärkeintä tanssin opettamisessa on tuottaa oppilaille iloa yhdessäolon, liikunnan ja esiintymisen kautta, sekä mahdollisuuden toteuttaa omia unelmiaan tanssin maailmassa.

Katriina Kantola

”Tunneillani vallitsee kannustava fiilis, mutta toivon oppilailta täsmällistä, yritteliästä ja tarkkaa työskentelyä”

Katriina Kantola on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta 2017, tanssijaksi Falunin konservatoriosta Ruotsista 2005 sekä tanssinopettajaksi Oulun seudun AMK:sta 2003. Hän toimii tanssin kentällä freelance-tanssitaiteilijana, tanssinopettajana, koreografina ja tanssiprojektien tuottajana.

Katriinalla on vankka kokemus tanssinopettajana. Hän on opettanut tanssia 3-vuotiaista oppilaista aikuisiin asti, niin peruskouluissa, tanssin perusopetusta antavissa tanssikouluissa kuin myös tanssin ammattiopiskelijoita. Vuosina 2005-2013 hän toimi tanssinopettajana Tampereen konservatoriossa, joista vuosina 2009-2013 myös tanssiopistovastaavana.

Katriina on työskennellyt tanssijana sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on esiintynyt muun muassa Tanssiteatteri Raatikon, Tanssiteatteri TanssiBoxin ja ROSKIS-Kollektiiviin produktioissa ja työskennellyt useiden eri koreografien ja ohjaajien kanssa.

Tanssinopettajana Katriina on energinen ja sinnikäs. Hän toivoo oppilailta täsmällistä, yritteliästä ja tarkkaa työskentelyä, mutta ote on aina kannustava ja eikä liian ryppyotsainen. 

Emmi Nieramo

”Minulle erityisen tärkeää on tanssin ilon välittyminen”

Emmi Nieramo on tanssikoulumme oma kasvatti. Emmi on tanssinut pienestä pitäen päälajeinaan showtanssi, salsa ja reggaeton. Emmi tanssi usean vuoden ajan Mystic showtanssin kisaryhmässä ja jatkaa edelleen tanssimista Reggaeton Juniors -ryhmässä, joka kilpailee suomessa aktiivisesti eri Latino Show kilpailusarjoissa sekä maailmalla Caribbean Show -sarjassa. Emmi onkin vuosien saatossa ansainnut ryhmiensä saatolla useita eri palkintosijoja, päälimmäisinä muistoina varmasti Latino Show’n SM-hopea ja Caribbean Show’n MM-hopea vuonna 2019. 

Tanssituntien pitämisen ja lasten ohjaamisen Emmi on aloittanut ensin lasten kesäleireillä. Emmi on hymyilevä ja kannustava opettaja, jolle tanssissa on tärkeää luovuuden ja liikkeen tuoman nautinnon löytäminen ja tanssin ilon välittyminen.   

 

Amel Sihvonen

Showtanssi, nykytanssi, akrobatia

Esittely tulossa