Tanssikoulun opettajat

KMDancella työskentelee kaudella 2018-2019 neljä tanssinopettajaa eri lajeissa. Meille opetuksen periaatteina ovat kannustava ja motivoiva opetus sekä tanssin ilo! 

Kati Hallio

Reggaeton, salsa, jazz ja showtanssi. Tanssikoulu KMDancen perustaja.

Kati on tanssinut lapsesta saakka tanssin ollessa musiikin ohella tärkein harrastus. Jo nuorena koreografioiden tekemisestä innostunut Kati aloitti tanssin opettamisen vuonna 1996. Musiikkiteatterilukion ja Oriveden opiston tanssilinjan jälkeen halu tanssia vei maailmalle, ja Kati on opiskellut eri lajeja (jazz, show, moderni, baletti, reggaeton, salsa) paitsi Suomessa, myös mm. Lontoossa ja Havannassa. Musiikkiteatteri-ilmaisun koulu Mustin ammattiin valmentavalla linjalla hän syvensi osaamistaan teatterin saralla. Jyväskylän yliopistossa Kati opiskeli musiikkitiedettä, tanssipedagogiikkaa, draamapedagogiikkaa sekä kasvatustiedettä.Hän on tehnyt koreografiat useisiin musikaaleihin, vienyt oppilaitaan aktiivisesti esiintymään erilaisiin tapahtumiin ja kisoihin, ja ryhmille onkin sadellut mukavasti kunniamainintoja ja mitaleita aina SM- ja MM-kisoja myöten.

Katille tärkeintä opettamisessa on rakkaus tanssiin, ja sitä hän haluaa korostaa oppilailleen. Kati opettaa KMDancella reggaetonia, salsaa ja showtanssia sekä toimii valmentajana ja koreografina kisaryhmille.

Mia Nummila

Showtanssi ja commercial. Tanssikoulu KMDancen perustaja.

Mia siirtyi tanssin pariin joukkuevoimistelusta, jonka jälkeen on vuosien saatteessa ehtinyt harrastaa monia eri tanssilajeja, pääasiassa kuitenkin showtanssia ja hip hoppia. Suomen lisäksi tanssikokemusta on kertynyt myös tunneilta Virossa, Kanadassa ja Barcelonassa. Tanssiharrastukseen kuuluivat myös erinlaiset esiintymiset ja kilpailut, lajeina milloin hip hop, showtanssi tai latino show. Mia kuului myös usean vuoden ajan Hip Hopin pienryhmään Gforce, joka on menestynyt eri kilpailuissa. 

Tanssitunteja Mia alkoi ohjaamaan vuonna 2012, jonka jälkeen etenkin lasten- ja nuorten opettamisesta on tullut hänelle intohimo. Mialle tärkeintä tanssin opettamisessa on tuottaa oppilaille iloa yhdessäolon, liikunnan ja esiintymisen kautta. 

Katriina Kantola

Baletti, dance mix, lastentanssi.

Katriina Kantola on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta 2017, tanssijaksi Falunin konservatoriosta Ruotsista 2005 sekä tanssinopettajaksi Oulun seudun AMK:sta 2003. Hän toimii tanssin kentällä freelance-tanssitaiteilijana, tanssinopettajana, koreografina ja tanssiprojektien tuottajana.

Katriinalla on vankka kokemus tanssinopettajana. Hän on opettanut tanssia 3-vuotiaista oppilaista aikuisiin asti, niin peruskouluissa, tanssin perusopetusta antavissa tanssikouluissa kuin myös tanssin ammattiopiskelijoita. Vuosina 2005-2013 hän toimi tanssinopettajana Tampereen konservatoriossa, joista vuosina 2009-2013 myös tanssiopistovastaavana.

Katriina on työskennellyt tanssijana sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on esiintynyt muun muassa Tanssiteatteri Raatikon, Tanssiteatteri TanssiBoxin ja ROSKIS-Kollektiiviin produktioissa ja työskennellyt useiden eri koreografien ja ohjaajien kanssa.

Tanssinopettajana Katriina on energinen ja sinnikäs. Hän toivoo oppilailta täsmällistä, yritteliästä ja tarkkaa työskentelyä, mutta ote on aina kannustava ja eikä liian ryppyotsainen.