Tanssikoulun opettajat

KMDancella työskentelee kaudella 2018-2019 neljä tanssinopettajaa eri lajeissa. Meille opetuksen periaatteina ovat kannustava ja motivoiva opetus sekä tanssin ilo! 

KMD12

Kati Hallio

Perustaja ja tanssinopettaja
Kati on tanssinut lapsesta saakka tanssin ollessa musiikin ohella tärkein harrastus. Jo nuorena koreografioiden tekemisestä innostunut Kati aloitti tanssin opettamisen vuonna 1996. Musiikkiteatterilukion ja Oriveden opiston tanssilinjan jälkeen halu tanssia vei maailmalle, ja Kati on opiskellut eri lajeja (jazz, show, moderni, baletti, reggaeton, salsa) paitsi Suomessa, myös mm. Lontoossa ja Havannassa. Musiikkiteatteri-ilmaisun koulu Mustin ammattiin valmentavalla linjalla hän syvensi osaamistaan teatterin saralla. Jyväskylän yliopistossa Kati opiskeli musiikkitiedettä, tanssipedagogiikkaa, draamapedagogiikkaa sekä kasvatustiedettä. Opiskelujen ohessa hän teki useita koreografioita musikaaleihin (mm. West Side Story, Rockville, The Sound Of Music) useasti palkitussa Rantasalmen Nuorisoteatterissa, jossa itsekin nuorena esiintyi vuosien ajan. Katille tärkeintä opettamisessa on rakkaus tanssiin, ja sitä hän haluaa korostaa oppilailleen. Kati opettaa KMDancella lasten, nuorten ja aikuisten tunteja sekä toimii koreografina EK- ja intensiiviryhmille.
KMD14

Mia Nummila

Perustaja ja tanssinopettaja
Mia siirtyi tanssin pariin joukkuevoimistelusta, jonka jälkeen on vuosien saatteessa ehtinyt harrastaa monia eri tanssilajeja, pääasiassa kuitenkin showtanssia ja hip hoppia. Suomen lisäksi tanssikokemusta on kertynyt myös tunneilta Virossa, Kanadassa ja Barcelonassa. Tanssiharrastukseen kuuluivat myös erinlaiset esiintymiset ja kilpailut, lajeina milloin hip hop, showtanssi tai latino show. Mia kuului myös usean vuoden ajan Hip Hopin pienryhmään Gforce, joka on menestynyt kilpailuissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Tanssitunteja Mia alkoi ohjaamaan vuonna 2012, jonka jälkeen etenkin lasten- ja nuorten opettamisesta on tullut hänelle intohimo. Mialle tärkeintä tanssin opettamisessa on tuottaa oppilaille iloa yhdessäolon, liikunnan ja esiintymisen kautta. Vaativasta otteestaan huolimatta Mia on kannustava ja innostava opettaja, joka tekee työtään koko sydämellä. KMDancella Mia opettaa show, Dance Mix, lastentanssi, commercial ja jumps&turns&acrobatics -tunteja sekä vastaa showtanssin edustusryhmien valmennuksesta ja kisaohjelmien koreografioinnista.
Kuva_Henna

Henna Räsänen

Tanssinopettaja
Henna on valmistunut tanssipedagogiksi vuonna 2016 Tukholmassa Dans och Cirkushögskolanista, tanssilajien painoittuen erityisesti street-lajeihin ja nykytanssiin. Opintojensa jälkeen Henna on opettanut tanssitunteja eri kouluissa Suomessa, kiertänyt Eurooppaa eri koreografien workshopeilla ja ollut mukana tanssiprojekteissa Brysselissä ja Edinburghissa. Henna on vuosien varrella osallistunut useisiin tanssiproduktioihin ja toiminut tanssijana esiintyvässä Starbust Dancers -showtanssiryhmässä ja Salsa de Cuba -salsatanssiryhmässä. Opettajana Henna haluaa keskittyä erityisesti tanssin ilmaisullisuuteen ja vartalonkäyttöön sekä oman tyylin muotoutumiseen. KMDancella Henna on opettanut syksystä 2017 lähtien lastentanssia, dance mixia, nykytanssia ja hip hoppia. Hennalla on vahva osaaminen kyseisissä lajeissa ja myös pitkä kokemus lasten ja nuorten opettamisesta.

Nina Nyberg

Tanssinopettaja
Niinalle on kertynyt vankka kokemus useista tanssilajeista. Kilpajoukkuevoimistelupohjalta Niina lähti kokeilemaan ensimmäisinä tanssilajeinaan disko- ja showtanssia. Harrastuksina tanssin tukena ovat olleet vuosien varrella myös cheerleading, lattia- ja ilma-akrobatia sekä tankotanssi. Niina valmistui vuonna 2009 Ison-Britannian Essexin yliopiston musikaaliteatterilinjalta tanssilajeinaan baletti, jazz, nykytanssi sekä steppi. Tanssikoulutusta on hiottu myös Lontoon ammattilaistunneilla mm. Pineapple-tanssikoulussa. Niinalla onkin esiintymiskokemusta erilaisista musikaaleista, viraalimainoksista, promootiotilaisuuksista sekä Lontoon 2012 paralympialaisten avajaisseremoniasta. Opettamisen Niina aloitti vuonna 2013 Lontoossa London Model Academyssa ja vuodesta 2015 lähtien hän on opettanut balettia, showtanssia sekä lyrical ja commercial jazzia osana Helsingin kaupungin NYT- liikuntaa ja FunActionia. Opettajana Niina painottaa kehon hyvinvoinnille olennaista tanssitekniikkaa ja lihaskuntoa. Esiintymisessä Niinalle on vuorostaan tärkeää tunnetilan välittäminen liikkeen voimin.
Kuva_Ella

Ella Gröndahl

Tanssinopettaja
Ella on keväällä 2017 Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja pääaineenaan baletti. Tanssimisen Ella aloitti jo kolmivuotiaana Helsingin Tanssiopistossa, josta siirtyi nelivuotiaana Porvoon Tanssiopistolle. Ylioppilaaksi Ella on opiskellut Kallion ilmaisutaidon lukiossa, jossa hän löysi innon tanssijuuteen ja esiintymiseen. Tanssinopettajaksi Ella opiskeli, koska hän haluaa auttaa oppilaita löytämään itseilmaisun riemun tanssin kautta. Ellan opetuksen periaatteita ovat kannustava ja motivoiva opetus sekä tanssin ilo. Hänen opettajuutensa perustuu humanistiseen oppimisnäkemykseen ja hän uskoo, että opettaminen ja oppiminen ovat parhaimmillaan vuorovaikutuksellisia tapahtumia. Ella haluaa kannustaa oppilaitaan pyrkimään heidän henkilökohtaiseen parhaaseensa ja motivoida heitä oppimaan jatkuvasti uutta. Ella näkee kaikki oppilaat yksilöinä ja jotta tanssi olisi turvallista hän opettaa perustekniset asiat tarkasti ja ajan kanssa. KMDancella Ella opettaa syksystä 2018 lähtien balettia lapsille, nuorille ja aikuisille.