Oppilasinfo

Oppilasinfosta löytyy tärkeitä ohjeita tanssikoulun oppilaille. 

Kokeilukerta

Tanssitunteja voi käydä kokeilemassa yhden kerran 20 euron kertamaksuhintaan, joka tulee maksaa ennen tunnille osallistumista. Kertamaksu voidaan vähentää kausimaksusta, kun oppilas ilmoittautuu tunnille kokeilukerran jälkeen. Käytä alennuskoodia KOK20E vähentääksesi kokeilukerran hinta kausimaksusta.

Aikuisten tunneille on myös mahdollista osallistua kertamaksulla. Kun osallistut tunnille kertamaksulla, lisääthän osallistumistietojen lisäksi osallistumispäivän. Voit myös maksaa useamman kertamaksun samalla kertaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tanssitunneille tehdään aina yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan (elokuu-toukokuu). Kun ilmoittautumislomake on lähetetty, ilmoittautuminen on sitova ja voimassa lukuvuoden loppuun saakka, ellei sitä peruta tanssikoulun sääntöjen mukaisesti.

Tunnille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Voit ilmoittautua useammalle tunnille samalla kertaa. Toimisto lähettää sinulle vahvistuksen ilmoittautumisestasi, mutta voit lähtökohtaisesti osallistua tunnille heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli tunti on täynnä, toimisto ottaa sinuun yhteyttä.

Poissaolot ja tuntien korvaaminen

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa toimistolle tai opettajalle.

Mikäli olet estynyt tulemaan omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa poissaolon toisella tanssitunnille. Ilmoita toimistolle tai tunnin opettajalle korvaustunnille osallistumisesta. Korvausoikeus on voimassa kaksi kuukautta ennen tai jälkeen poissaolon ja oppilaan täytyy korvaushetkellä olla ilmoittautunut jollekin tanssikoulun tunnille.

Tuntien peruuttaminen

Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden ajan, ellei sitä tätä ennen peruuteta sääntöjen mukaisesti. Mikäli oppilas haluaa syyskauden jälkeen perua kevätkaudelle osallistumisen, tulee siitä tehdä kirjallinen ilmoitus toimistolle viimeistään 15.12. Opettajat eivät ota vastaan peruutusilmoituksia.

Tanssikoulun säännöt

Tutustuthan tanssikoulun sääntöihin tarkasti. Lue tanssikoulun säännöt.

Asiakasrekisteri ja tietosuojaseloste

Kaikkien oppilaiden tiedot lisätään tanssikoulun asiakasrekisteriin asiakassuhteen hoitamista ja ylläpitoa varten. Asiakasrekisterin tietosuojaseloste löytyy tanssikoulun kotisivuilta ja siitä ilmenee, kuka on henkilötietojen käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä. Selosteesta ilmenee myös, mitä henkilötietoja rekisterissä on, mihin niitä käytetään ja minne tietoja säännönmukaisesti luovutetaan sekä tietojen suojauksen periaatteet. Lue tietosuojaseloste.