Oppilasinfo

Oppilasinfosta löytyy tärkeitä ohjeita tanssikoulun oppilaille. Uusi oppilas, lue ohjeita kokeilutunnista, tuntien valinnasta ja ilmoittautumisesta täältä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tanssitunneille tehdään aina yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan (elokuu-toukokuu). Kun ilmoittautumislomake on lähetetty, ilmoittautuminen on sitova ja voimassa lukuvuoden loppuun saakka, ellei sitä peruta tanssikoulun sääntöjen mukaisesti.

Tunnille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Voit ilmoittautua useammalle tunnille samalla kertaa. Toimisto lähettää sinulle vahvistuksen ilmoittautumisestasi, mutta voit lähtökohtaisesti osallistua tunnille heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli tunti on täynnä, toimisto ottaa sinuun yhteyttä.

Poissaolot ja tuntien korvaaminen

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa toimistolle tai opettajalle.

Mikäli olet estynyt tulemaan omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa poissaolon toisella tanssitunnille. Ilmoita toimistolle tai tunnin opettajalle korvaustunnille osallistumisesta. Korvausoikeus on voimassa kaksi kuukautta ennen tai jälkeen poissaolon ja oppilaan täytyy korvaushetkellä olla ilmoittautunut jollekin tanssikoulun tunnille.

Tuntien peruuttaminen

Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden ajan, ellei sitä tätä ennen peruuteta sääntöjen mukaisesti. Mikäli oppilas haluaa syyskauden jälkeen perua kevätkaudelle osallistumisen, tulee siitä tehdä kirjallinen ilmoitus toimistolle viimeistään 15.12. Opettajat eivät ota vastaan peruutusilmoituksia.

Tanssikoulun säännöt

Tutustuthan tanssikoulun sääntöihin tarkasti. Lue tanssikoulun säännöt.

Asiakasrekisteri ja tietosuojaseloste

Kaikkien oppilaiden tiedot lisätään tanssikoulun asiakasrekisteriin asiakassuhteen hoitamista ja ylläpitoa varten. Asiakasrekisterin tietosuojaseloste löytyy tanssikoulun kotisivuilta ja siitä ilmenee, kuka on henkilötietojen käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä. Selosteesta ilmenee myös, mitä henkilötietoja rekisterissä on, mihin niitä käytetään ja minne tietoja säännönmukaisesti luovutetaan sekä tietojen suojauksen periaatteet. Lue tietosuojaseloste.

Tärkeitä päivämääriä

Lukuvuosi 2021-2022 järjestetään 16.8.2021-15.5.2022  välisenä aikana ja siihen sisältyy kaksi lukukautta: syyslukausi ja kevätlukukausi. Yksi lukukausi sisältää 16 opetuskertaa sekä mahdollisen tanssinäytöksen.

 • Syyskausi alkaa maanantaina 16.8.
 • Kevätkausi alkaa maanantaina 10.1.

Lukuvuoden poikkeuspäivämäärät, jolloin ei järjestetä normaaleja viikkotunteja

 • 18.-24.10. syyslomaviikko
 • 6.12. Itsenäisyyspäivä
 • 21.-27.2. talviloma
 • 15.–18.4. pääsiäisloma
 • 31.4.-1.5. vappu
Muita tärkeitä päivämääriä
 • 23.-29.8. syksyn kaveriviikko
 • 11.-17.10. syksyn kurkista tunnille – viikko
 • 17.-23.1. kevään kaveriviikko
 • 14.-20.2. kevään kurkista tunnille – viikko

14.-15.12. Joulunäytökset ja Tanssikoulu KMDancen 5-vuotisjuhla